Audi RS6 Avant Performance a primit o editie speciala de 705 cai putere

Audi RS6 Avant Performance a primit o editie speciala de 705 cai putere

Audi RS6 Avant este unul dintre cele mai impresionante break-uri din industrie. Cu un motor V8 de 4.0 litri biturbo care ofera 605 cai putere si 750 Nm, RS6 Avant poate accelera de la 0 la 100 km/h in doar 3.7 secunde. Viteza maxima se opreste la 305 km/h atunci cand clientii au optat pentru pachetul Dynamic Plus.

Dar cu ajutorul tunerului ABT Sportsline, Audi RS6 Avant Performance poate fi comandat in editia limitata Nogaro. Aceasta va fi produs in doar 150 de exemplare si are o caroserie vopsita in culoarea Nogaro Blue presarata cu elemente contrastante de culoare neagra. Interiorul vine si el in nuantele negru-albastru, dar clientii pot opta pentru o tapiterie complet neagra.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu ajutorul unui pachet de performanta, motorul V8 de 4.0 litri produce acum 705 cai putere si 880 Nm. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se desfasoara tot in 3.7 secunde, dar viteza maxima a crescut la 320 km/h.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?