Audi RSQ e-tron - primul concept car Audi dedicat unui film de animatie

Audi RSQ e-tron - primul concept car Audi dedicat unui film de animatie

Audi dezvoltă un conceptcar futurist pentru marile ecrane: Audi RSQ e-tron. Este un automobil imaginar, creat special pentru filmul de animaţie "Spies in Disguise" produs de Twentieth Century Fox. Modelul electric creat de Audi Design în colaborare cu Studiourile Blue Sky Studios îmbină condusul autonom cu inteligenţa artificială şi cu o tehnologie specială de transformare.

După cum este exemplificat în trailerul apărut în 1 noiembrie, RSQ e-tron va fi condus de super-spionul Lance Sterling, care îşi împrumută vocea de la Will Smith. Filmul de animație va fi lansat în cinematografe în septembrie 2019. Trailer: Fox.co/SpiesInDisguiseTrailer

Vitezometru sub forma unei holograme, mobilitate electrică şi tehnologie complet automatizată de conducere: conceptcar-ul cu două locuri întruchipează limbajul de design vizionar al mărcii. În film, super-agentul Lance Sterling are nevoie de un supercar pe măsura abilităţilor sale: astfel, alături de modul de condus autonom şi de alte sisteme de asistenţă Audi, conceptcar-ul dispune şi de funcții speciale pentru agenţii secreți.

"Audi foloseşte proiectarea digitală atât pentru modelele de serie, cât şi pentru cele de ficţiune," explică Frank Rimili, cel care conduce divizia Exterior Design Studio 3 din cadrul AUDI AG. "Noi combinăm tehnicile digitale de vizualizare de ultimă oră cu precizia manuală. Astfel putem implementa ideile futuriste de design cu detalii extrem de fine în dezvoltarea automobilelor virtuale, precum RSQ e-tron."

Audi RSQ e-tron are şi rolul de a crea awareness pentru automobilele pur electrice e-tron ale mărcii Audi: "Un film de spionaj cu tehnologii ale viitorului care pot salva lumea i se potriveşte perfect mărcii Audi" afirmă Giovanni Perosino, Vicepreşedintele AUDI AG responsabil pentru Marketing. "La fel ca pentru marca noastră, elementele-cheie ale poveştii sunt distracţia, inovaţia şi performanţele ridicate."

"Audi şi Fox au colaborat excelent de-a lungul anilor şi suntem extrem de încântaţi să ne dezvoltăm relațiile, introducând Audi pentru prima dată în lumea filmelor de animaţie. Acest proiect reprezintă ocazia perfectă pentru a aduce tehnologia Audi e-tron în lumina refectoarelor, automobilul potrivindu-se de minune spionului nostru cutezător, Lance Sterling," a explicat Erin Williams, Vicepreşedintele Twentieth Century Fox Film, responsabil pentru parteneriatele de marketing.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În 2019, Audi va colabora cu Twentieth Century Fox şi cu Studiourile Blue Sky pentru a produce animaţiile cu Lance Sterling şi cu omul de ştiinţă Walter Beckett, căruia îi dă glas actorul Tom Holland.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?