Audi Sport ABT Schaeffler este campioana Formulei E

Sectiuni Relevante

Audi Sport ABT Schaeffler este campioana Formulei E

Audi Sport ABT Schaeffler a obţinut titlul la clasificarea echipelor, în urma unei curse cu adevărat impresionante. Weekendul trecut, echipa a ocupat patru locuri pe podium, reuşind inclusiv o victorie dublă şi repurtând 78 din 94 de puncte posibile. Astfel a recuperat deficitul de 33 de puncte, care părea aproape imposibil de compensat înaintea weekend-ului finalei şi a reuşit un avans decisiv de 2 puncte.

Suspansul fost maxim la New York: clasificarea pe echipe la ABB FIA Formula E Championship a fost decisă doar în ultimele clipe, în urma unei lupte dure, până la ultimul tur de circuit. Doar două puncte au decis în final campioana. La cursa de duminică, Lucas di Grassi a trecut linia de finiş pe locul al doilea, după 43 de ture pe circuitul stradal din Brooklyn, cu panorama sa impresionantă asupra Manhattan-ului.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Brazilianul a devenit vicecampion, urcând pentru a şaptea oară consecutiv pe podium. În primele patru curse ale sezonului, di Grassi nu a reuşit să obţină niciun punct. Dar începând cu a şasea cursă, el a urcat de fiecare dată pe podium. "Niciun punct în patru curse... iar acum sunt al doilea la clasificarea piloţilor. Este un mic miracol. Până la urmă totuşi a devenit un sezon excepţional pentru mine, dar şi pentru echipă. Nu renunţăm niciodată. Victoria la echipe este cea mai bună dovadă în acest sens," a explicat brazilianul. În cei patru ani de când există Formula E, di Grassi a însumat 611 puncte şi 27 de urcări pe podium pentru Audi Sport ABT Schaeffler, ceea ce reprezintă mai mult decât a obţinut orice alt pilot din seria dedicată automobilelor electrice.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?