Audi TT offroad a debutat la Beijing

Audi TT offroad a debutat la Beijing

Audi a prezentat conceptul TT offroad in cadrul Salonului Auto de la Beijing. Prototipul nemtilor prezinta un posibil crossover bazat pe proaspatul TT. "Acest concept ne permite sa aruncam o privire in viitorul gamei de modele TT. In cazul in care va deveni realitate, acesta va fi cel mai sportiv crossover din categoria sa", a declarat Ulrich Hackenberg, directorul departamentului tehnic Audi.

Soarta lui TT offroad va fi decisa in urmatoarele sase luni, iar in cazul in care acesta va primi unda verde din partea conducerii, in doi ani vom face cunostinta si cu versiunea de serie. Astfel, un posibil TT crossover va rivaliza cu Range Rover Evoque, Porsche Macan si BMW X4.

Sub capota conceptului german, inginerii Audi au ales sa instaleze o propulsie hibrida. Vorbim despre un motor conventional de 2.0 litri TFSI ce produce 292 de cai putere si despre doua unitati electrice. Una dintre acestea a fost asociata transmisiei automate S-Tronic, iar cealalta a fost amplasta pe puntea spate. In total, ansamblul hibrid produce 408 cai putere si 650 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 5.2 secunde, in timp ce viteza maxima a fost limitata la 250 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In modul 100% electric, Audi TT offroad se lauda ca poate parcurge pana la 50 de kilometri, in timp ce autonomia totala se cifreaza la 880 km.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?