Audi TT Roadster a intrat in productie la uzina din Ungaria

Audi TT Roadster a intrat in productie la uzina din Ungaria

Audi a anuntat la finalul saptamanii trecute ca noul TT Roadster a intrat pe linia de fabricatie a uzinei din Gyor, Ungaria. Acesta este cel de-al patrulea model care se asambleaza in cadrul facilitatii de la Gyor, dovedind importanta uzinei maghiare.

Noua generatie Audi TT Roadster a fost dezvelita in cadrul Salonului Auto de la Paris. Modelul german dispune de un plafon care poate fi operat pana la viteze de 50 km/h si are un timp de pliere/ridicare de 10 secunde.

Sub capota lui TT Roadster, clientii vor gasi motorul de 2.0 litri TFSI capabil sa ofere 230 de cai si 370 Nm, sau pe cel de 2.0 litri TDI de 184 de cai si 380 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In cazul in care cifrele nu v-au convins, versiunea TT S Rodster vine cu acelasi motor de 2.0 litri TFSI insa de aceasta data el produce 310 cai putere si 380 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in 4.9 secunde, iar viteza maxima a fost limitata la 250 km/h.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?