Audi Urban Concept Sportback si Spyder - Poze

Audi Urban Concept Sportback si Spyder - Poze

Cum nu mai este mult pana la debutul editiei din acest an a Salonului Auto din Frankfurt, Audi a publicat o galerie de poze cu versiunile Sportback si Spyder ale noului Audi Urban Concept.

Dupa cum stiti deja, Audi Urban Concept este un prototip ultrausor cu doua locuri destinat zonelor urbane aglomerate care se foloseste de doua motoare electrice e-tron si de un set de baterii litiu-ion.

Principala diferenta dintre versiunea Sportback si Spyder este reprezentata de plafonul ce culiseaza in spate pentru a permite accesul la interior celor doi ocupanti, in timp ce versiunea decapotabila a primit o pereche de portiere si un parbriz curbat.

Ambele versiuni Audi Urban Concept vin echipate cu jante de 21 inch, faruri cu LEDuri si o caroserie fabricata din aluminiu si fibra de carbon ranforsata plastic (CFRP).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vom reveni cu mai multe detalii cu privire la noul Audi Urban Concept luna viitoare cand Salonul Auto de la Frankfurt 2011 isi va deschide portile.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?