Audi Urban Concept Spyder

Audi Urban Concept Spyder

Dupa ce a oferit un preview al versiunii Sportback, fabricantul auto german a facut acelasi lucru si cu versiunea decapotabila, publicand astfel o serie de schite cu noul Audi Urban Concept Spyder.

Spre deosebire de modeul cu plafon rigid ce culiseaza in spate pentru a permite pasagerilor sa patrunda in interiorul masinii, Audi Urban Concept Spyder dispune de doua portiere si de un parbriz curbat, iar restul caroseriei a ramas neschimbat.

Audi Urban Concept Spyder dispune de un cocpit fabricat din CFRP, de o suspensie elaborata si de un sistem de propulsie electric compus din motoare electrice e-tron si un set de baterii litiu-ion.

La fel ca si versiunea coupe, Audi Urban Concept Spyder vine echipat cu jante de 21 inch si este destinat zonelor urbane aglomerate.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Vom reveni cu mai multe detalii cu privirte la versiunile Sportback si Spyder Audi Urban Concept o data ce Salonul Auto din Frankfurt 2011 isi va deschide portile pentru membrii presei internationale.

| de | Sursa: Audi

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?