Audi va aduce la Frankfurt conceptul viitorului monovolum bazat pe A3

Audi va aduce la Frankfurt conceptul viitorului monovolum bazat pe A3

Anul trecut in luna iulie, in presa de specialitate, au aparut o serie de zvonuri care vorbeau despre un viitor monovolum bazat pe Audi A3.

Astazi, un nou raport confirma acele zvonuri. Mai mult decat atat, conform vocilor, viitorul concept care prefigureaza monovolumul bazat pe A3 va debuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt si va purta numele de V4.

Conform aceluiasi raport, viitorul monovolum va fi oferit cu cinci sau sapte locuri si va fi dezvoltat, bineinteles, pe platofrma MQB. Viitoarea versiune de serie a acestui monovolum va putea fi admirata abia peste trei ani.

Asa cum am aflat acum un an, viitorul MPV bazat pe Audi A3 va prelua marea majoritate a motoarelor de pe hatchback-ul din care deriva, ba mai mult, exista posibilitatea sa vedem si o versiune hibrid.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Aceasta din urma ar beneficia de unitea pe benzina de 1.4 litri TFSI de 148 de cai si de un motor electric de 107 CP.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?