Audi va investi 13 miliarde de euro pana in 2016

Audi va  investi 13 miliarde de euro pana in 2016

Constructorul german Audi incepe onfensiva pentru anii care vor urma. Oficialii din Ingolstadt au declarat ca incepand cu anul viitor si pana in 2016 vor demara o serie de investitii care se vor cifra la 13 miliarde de euro.

In ceea ce priveste dezvoltarea de noi modele, acestia vor ramane strict la crearea hibridelor/electricelor si a masinilor din materiale foarte usoare. Din acest motiv, 2 miliarde de euro anul vor fi deplasate catre procesele de dezvoltare.

Pentru a putea face fata viitoarelor cerinte, Audi va mari personalul cu inca 1.200 de oameni. "Tintim catre o crestere majora la scara internationala si catre imbunatatirea fabricarii modelelor electrice. De aceea, vom angaja si mai multi oameni anul viitor", a declarat Thomas Sigi, membru in departamentul de resurse umane al Audi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Mai mult decat atat, investitiile care vor urma confirma lasarea lui A8 hibrid, R8 e-tron, A6 Allroad Quattro si a noii generatii a lui A3.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?