Audi vrea sa dea nastere unui Q8

Sectiuni Relevante

Audi vrea sa dea nastere unui Q8

Gama Q a producatorului german Audi se bucura de un mare succes, motiv pentru care oficialii nemti se gandesc sa pregateasca un model mai mare decat Q7. "Un astfel de model si-ar face loc in oferta noastra", a declarat Wolfgang Durheimer, seful departamentului tehnic Audi.

Declaratiile oficialului german vin sa intareasca zvonurile cu privire la o nava-amiral a gamei Q. Mai mult decat atat, Wolfgang Durheimer vrea sa isi convinga sefii sa dea unda verde SUV-urilor prefigurate pana acum in dreptul Bentley si Lamborghini. De asemenea, oficialul german vede si necesitatea unui crossover de clasa mica, motiv pentru care un viitor Audi Q2 reprezinta o prioritate de top in dreptul agendei sale.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In cazul in care vom vedea un Audi Q8 acesta va adopta o serie de linii sportive asemanatoare cu cele de pe noul Range Rover Sport, in timp ce la interior va oferi luxul de pe un A8.

| de | Sursa: autocar.co.uk

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?