Autopilot, modul menit sa transforme orice Tesla intr-un vehicul autonom

Autopilot, modul menit sa transforme orice Tesla intr-un vehicul autonom

Tesla Motors a lansat un update de soft pentru toate vehiculele produse de ei (Model S si Model X). Noul update vine alaturi de un sistem semi-autonom de conducere care le permite soferilor sa experimenteze beneficiile tehnologiei de ultima ora.

Conform oficialilor Tesla, cei care detin un Model S fabricat incepand cu septembrie 2014 pot beneficia de acest mod semi-autonom intrucat foloseste o camera video, un radar, GPS-ul si o serie se senzori ultrasonici. Conform Tesla, sistemul semi-autonom se numeste Autopilot, iar Elon Musk, seful Tesla Motors, ii indeamna pe cei care vor sa il foloseasca sa o faca doar pe autostrada si pe drumurile semnalizate extrem de bine.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. In momentul activarii Autopilot, masina preia directia, acceleratia si frana si este capabila sa faca manevre de depasire si nu numai. Totusi, Elon Musk spune ca pentru inceput, soferii ar trebui sa nu ridice mainile de pe volan, pentru un plus de siguranta.

| de | Sursa: Tesla

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?