Autoritatile din Barcelona au interzis accesul in oras al masinilor fabricate inainte de anul 2000

Sectiuni Relevante

Autoritatile din Barcelona au interzis accesul in oras al masinilor fabricate inainte de anul 2000

Barcelona a devenit unul dintre orașele europene care a decis interzicerea completă a unor categorii de vehicule. Conform autorităților orașului catalan, toate mașinile pe benzină construite înainte de anul 2000 și vehiculele cu motoare diesel produse înainte de 2006 vor fi interzise pe străzile orașului între orele 7 și 20 în timpul săptămânii.

Pentru a se asigura că toți cetățenii vor respecta aceste interdicții, autoritățile au decis să instaleze 150 de camere, iar amenzile vor fi cuprinse între 100 și 150 de euro. Totodată, autoritățile spun că pe parcursul unui an, aceste vehicule pot intra în oraș în intervalul amintit anterior de maximum 10 ori. Astfel, aceștia vor să acopere cazurile de urgență.

Autoritățile din Barcelona spun că au luat acestă decizie ca urmare a deceselor premature cauzate de emiziile de oxizi de azot.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În urma interdicției, circa 50.000 de mașini vechi vor fi eliminate din traficul din Barcelona.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?