Autostrada Sibiu-Pitesti revine in atentia Guvernului

Sectiuni Relevante

Autostrada Sibiu-Pitesti revine in atentia Guvernului

Autostrada Sibiu-Pitesti a redevenit prioritara in planurile de viitor ale Guvernului Romaniei, spun colegii de la Hot News. Desi in urma cu cateva luni, Guvernul dorea eliminarea acestei autostrazi din planurile de viitor, astazi Dan Sova si-a schimbat declaratiile si a spus ca autostrada care leaga orasul Pitesti de Sibiu se va construi si va deveni prioritara.

Declaratia oficialului de la Guvern se reflecta si intr-un document oficial, care arata intentia de a obtine finantare pentru acest segment de drum. Primul pas din planul guvernamental este finalizarea si darea in exploatare a autostrazile aflate pe axa Nadlac - Arad - Timisoara - Lugoj - Sebes - Sebes - Sibiu - Pitesti - Bucuresti (centura Bucuresti) - Constanta.

Conform oficialilor guvernamentali, toate lucrarile de acest gen care au fost contractate sau care se afla in curs de executie trebuie finalizate pana la finele anului viitor.

Ulterior, vor fi demarate lucrarile pentru constructia sectorului de autostrada Sibiu - Pitesti, ca apoi sa debuteze si finalizate o parte din segmentele Timisoara - Lugoj - Drobeta Turnu Severin - Calafat - Craiova - Bucuresti.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Planurile autoritatilor anunta si segmentul Bucuresti - Ploiesti - Buzau - Bacau - Suceava - Granita Ucraina.

| de | Sursa: Automarket

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?