Bentley Continental Supersports este cel mai rapid model produs pana acum in Crewe

Bentley Continental Supersports este cel mai rapid model produs pana acum in Crewe

Toata saptamana trecuta, oficialii Bentley au tot publicat imagini teaser cu un nou model. Si iata ca ceata s-a ridicat, iar noi am facut cunostinta cu Continental Supersports. Descris drept cel mai puterni si cel mai rapid model produs pana acum de Bentley, Continental Supersports vine cu motorul W12 de 6,0 litri care produce 710 cai putere si 1.017 Nm.

Cu ajutorul unei cutii automate cu 8 rapoarte, resursele sunt puse pe sosea cu cea mai mare rapiditate. Asa se face ca versiunea coupe accelereaza de la 0 la 100 km/h in doar 3,5 secunde, in timp ce varianta decapotabila are nevoie de 3,9 secunde pentru aceeasi repriza. VIteza maxima este de 336 km/h pentru coupe, respectiv 330 km/h pentru cabrio.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La nivel estetic, britanicii au venit cu ceva modificari menite sa sporeasca sportivitatea si agresivitatea lui Continental Supersports. De asemenea, exista si o serie de modificari interioare care au acelasi scop. Dupa cum deja ati aflat, actuala generatie a lui Continental va iesi din productie in perioada imediat urmatoare, urmand ca spre final de an sa facem cunostinta cu un nou model.

| de | Sursa: Bentley

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?