BMW 320d respecta in totalitate toate cerintele legale confirma Autoritatea Federala Germana a Transportului Rutier

Sectiuni Relevante

BMW 320d respecta in totalitate toate cerintele legale confirma Autoritatea Federala Germana a Transportului Rutier

Autoritatea Federală Germană a Transportului Rutier (KBA) a publicat astăzi concluziile testelor efectuate cu BMW 320d şi a confirmat că automobilul examinat respectă în totalitate toate cerinţele legale. Testele au fost realizate în urma criticilor privind valorile de emisii ale automobilului aduse în decembrie 2017 de grupul de lobby pentru mediu "Deutsche Umwelthilfe" (Sprijinul German pentru Mediu).

Constatările ultimelor teste KBA confirmă încă o dată ceea ce s-a dovedit în mod repetat prin numeroasele recenzii oficiale efectuate de autorităţile din întreaga lume: BMW Group nu are nici un fel de activităţi ilegale sau dispoziţii tehnice care să influenţeze modul de testare a înregistrării emisiilor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În mod firesc, acest lucru se aplică şi în cazul BMW 320d, model criticat recent - fapt dovedit de rezultatele verificării extinse pe bancul de teste şi pe şosea. În ceea ce priveşte automobilele BMW Group, TÜV Süd a confirmat deja în 2015: "Valorile NOx (...) pentru toate automobilele testate se încadrează în toleranţa tehnic explicabilă şi aşteptată şi, în opinia TÜV SÜD, demonstrează o performanţă foarte ridicată a emisiilor".

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?