BMW a confirmat o versiune de lux pentru viitorul X7

BMW a confirmat o versiune de lux pentru viitorul X7

Acum doua saptamani, in timpul conferintei anuale BMW, oficialii bavarezi anuntau ca pregatesc un nou varf de gama de pentru modelele X. Denumit X7, acesta ar urma sa ajunga pe piata undeva in 2018 la un pret destul de piperat.

Tot atunci, au existat zvonuri care spuneau ca BMW o sa ofere si o versiune de lux a acestui X7. Iar zvonurile au fost confirmate chiar de Ian Robertson, directorul departamentului de vanzari BMW.

Intr-un interviu acordat celor de la Automotive News, oficialul german a spus ca versiunea de lux a lui X7 va avea doar patru locuri si o multime de elemente personalizabile. Pretul de pornire va fi de circa 100.000 de euro, insa acesta va creste rapid in functie de gradul de personalizare ales de fiecare client.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Totodata, oficialul BMW a anuntat ca la finalul lui 2017 vom face cunostinta cu un nou SUV de dimensiuni mici. Cel mai probabil vorbim despre un viitor X2.

| de | Sursa: Automotivenews

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?