BMW a expus la Frankfurt noul Concept 4, prototipul care anunta viitorul Seria 4

BMW a expus la Frankfurt noul Concept 4, prototipul care anunta viitorul Seria 4

A 68-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt este scena pe care se prezintă BMW Concept 4 - o interpretare a viitorului limbajului de design al mărcii construit pe baza identității puternice a mărcii. De asemenea, prototipul anticipează și designul viitoarei generații Seria 4.

"BMW Concept 4 întruchipează esenţa estetică a mărcii BMW. Combină proporţiile perfecte cu design precis şi clar", spune Adrian van Hooydonk, vicepreşedinte executiv al BMW Group Design.

Grila frontală distinctivă, prizele de aer remarcabile şi suprafeţele sculptate proeminent vorbesc despre performanţele dinamice şi experiența de condus.

Atenţia este atrasă în centrul părţii frontale de grila verticală a radiatorului. "Grila a fost mereu un element distinctiv al automobilelor BMW", spune Domagoj Dukec, directorul BMW Design.

Grila conţine elemente decorative orizontale, cu decupaje faţetate, care creează un contrast clar cu designul sportiv al părţii frontale şi conferă grilei profunzime şi exclusivitate. Elementele care construiesc grila şi prizele de aer sunt construite din elemente mici în forma unor numere 4. Farurile duble, subţiri şi focalizate, sunt uşor înclinate şi sunt unite cu grila radiatorului pentru a conferi părţii frontale un aspect modern, cu o identitate puternică care îşi regăseşte legături puternice în trecut.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW Concept 4 afişează proporţiile caracteristice unui BMW în cea mai modernă formă a lor de până acum. Capota extinsă, ampatamentul lung, linia fluidă a acoperişului şi consolele scurte creează conturul unui coupé modern, elegant şi dinamic. Interacţiunea dintre volumele rafinate şi un număr mic de contururi foarte precise creează o imagine dinamică.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?