BMW a lansat noile X3 M si X4 M

BMW a lansat noile X3 M si X4 M

BMW M îşi extinde portofoliul de modele de înaltă performanţă pentru a include în premieră şi segmentele Sports Activity Vehicle (SAV) şi Sports Activity Coupé (SAC) din clasa medie.

BMW X3 M şi BMW X4 M impun standardele pentru excelenţă dinamică, agilitate şi precizie în clasele respective. O altă noutate este lansarea versiunilor Competition alături de BMW X3 M şi BMW X4 M. BMW X3 M Competition şi BMW X4 M Competition vor capta imaginaţia clienţilor prin plusul de putere şi dotările exclusive.

Cel mai puternic motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce a echipat vreodată un automobil BMW M oferă calităţile necesare pentru performanţe deosebite. Propulsorul nou dezvoltat, cu carateristică de turaţii înalte, cu tehnologie M TwinPower Turbo generează o putere maximă de 353 kW/480 CP la o capacitate de 3,0 litri. Versiunea motorului biturbo dezvoltată special pentru BMW X3 M Competition şi BMW X4 M Competition creşte nivelul puterii cu 22 kW/30 CP, la 375 kW/510 CP.

Sistemul foloseşte un sistem biturbo twinscroll, aceasta însemnând că fiecare din cele două turbine este alimentată seprat de grupul 1-3, respectiv 4-6 de cilindri. Cuplul maxim de 600 Nm este livrat pentru versiunile M între 2600 şi 5600 rpm, în timp ce pentru modelele competition este oferit între 2600 şi 5950 rpm. Puterea maximă este livrată la 6250 rpm, în timp ce motorul poate urca până la un vârf remarcabil de 7200 rpm.

Noul motor de înaltă performanţă este combinat cu o transmisie M Steptronic cu opt trepte, cu Drivelogic, şi utilizează noul sistem de tracţiune integrală M xDrive, care şi-a făcut debutul la BMW M5.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW X3 M şi BMW X4 M sprintează de la 0 la 100 km/h în 4,2 secunde, în timp ce variantele Competition ajung la 100 km/h, cu start de pe loc, în doar 4,1 secunde.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?