BMW a lansat noul M5 Competition cu 625 de cai putere

BMW a lansat noul M5 Competition cu 625 de cai putere

Noul sedan de înaltă performanţă BMW M5 Competition devine reperul absolut de perfromanţă al mărcii - este cel mai rapid model în acceleraţiile etalon de 0-100 km/h sau 0-200 km/h, beneficiind de cel mai puternic motor pe care BMW l-a oferit vreodată.

Unitatea V8 de 4,4 litri, cu tehnologie M TwinPower Turbo, cu două turbine cu tehnologie twin scroll, produce acum o putere maximă de 460 kW/625 CP la 6.000 rpm. Cuplul maxim este de 750 Nm şi poate fi experimentat pe un interval foarte larg al turaţiilor - de la 1.800 la 5.800 rpm (adică un interval mai larg cu 200 rpm faţă de versiunea standard a noului BMW M5).

Livrarea unică a puterii automobilului îşi face prezenţa simţită în reducerea timpului de sprint: modelul Competition ajunge de la 0 la 100 km/h în 3,3 secunde. Mai mult, automobilul atinge 200 km/h în 10,8 secunde - cu 0,3 secunde mai repede decât versiunea standard a noului M5.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Specificaţia standard pentru noul BMW M5 Competition include sistem de evacuare M Sport specific modelului, cu ornamente ale ţevii de eşapament în crom negru. Această versiune de evacuare, cu ţeavă dublă şi control al clapetei, generează o acustică proeminentă. Totodată, adăugarea unui filtru de particulare asigură o reducere suplimentară a emisiilor.

| de | Sursa: bmw

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?