BMW a lansat noul Seria 2 Gran Coupe. Atac direct la Mercedes-Benz CLA

BMW a lansat noul Seria 2 Gran Coupe. Atac direct la Mercedes-Benz CLA

BMW Seria 2 Gran Coupé reprezintă un pas important pentru marcă: conceptul de coupé cu patru uşi, care s-a bucurat de mare succes în segmentele superioare, este oferit acum şi în clasa compactă premium.

Noul BMW Seria 2 Gran Coupe are la baza arhitectura UKL, platforma folosita de constructorul german si pentru noul Seria 1. In aceste conditii, modelul va prelua toate elementele pe care deja le-am desoperit in cazul hatchback-ului de clasa compacta.

Vorbim atat despre elementele de interior, cat si despre motorizari.

Noul BMW Seria 2 Gran Coupé va fi disponibil de la lansare cu trei motorizări (una diesel şi două pe benzină).

O serie de măsuri individuale asigură eficienţă şi emisii mici. Motorul entry-level este propulsorul cu trei cilindri de la BMW 218i, de 103 kW/140 CP, în timp ce motorul diesel de 2,0 litri, cu patru cilindri, care echipează BMW 220d, cu două turbocompresoare, generează 140 kW/190 CP. Vârful de gamă este cel mai puternic motor cu patru cilindri al BMW Group - cei 225 kW/306 CP oferă performanţe foarte sportive pentru BMW M235i xDrive.

Vârful de gamă sprintează până la 100 km/h în doar 4,9 secunde (4,8 secunde cu pachetul M Performance), iar viteza maximă este limitată la 250 km/h. Atât BMW M235i xDrive, cât şi BMW 218i sunt echipate cu un filtru de particule de benzină, BMW 220d cu filtru de particule diesel, catalizator de absorbţie NOx şi tehnologie SCR cu AdBlue (reducere catalitică selectivă).

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Produs la Leipzig, BMW Seria 2 Gran Coupé va avea premiera mondială la Salonul Auto de la Los Angeles, în noiembrie 2019. Noul model reprezintă o completare atractivă a portofoliului de modele, în special pe pieţele unde sedanul se bucură de o popularitate mare. Lansarea pe piaţă va începe în martie 2020, preţurile din Germania fiind de 31.950 de euro cu TVA pentru BMW 218i, 39.900 de euro cu TVA pentru BMW 220d şi 51.900 de euro cu TVA pentru vârful de gamă BMW M235i xDrive.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?