BMW a lansat noul Seria 3 plug-in hybrid cu autonomie de pana la 66 de kilometri

BMW a lansat noul Seria 3 plug-in hybrid cu autonomie de pana la 66 de kilometri

Cea mai nouă generaţie a tehnologiei BMW eDrive este combinată cu un motor pe benzină, cu patru cilindri, pentru a îmbunătăţi semnificativ calităţile sportive ale noului BMW 330e Sedan.

Sistemul plug-in hybrid reuneşte calităţile unui motor pe benzină, de 2,0 litri şi cu patru cilindri, cu tehnologie BMW TwinPower Turbo şi putere de 135 kW/184 Cp cu talentele unui motor electric, care generează o vârf de putere de 83 kW/113 CP. Împreună, cele două surse de propulsie produc un cuplu maxim al sistemului de 420 Nm.

O premieră în cadrul BMW consta introducerea sistemului XtraBoost care oferă un plus de 40 de cai putere preț de 10 secunde. În total, sistemul plug-in hybrid va livra astfel 292 de cai putere (252 CP este valorea standard). Noul BMW 330e Sedan sprintează de la 0 la 100 km/h în 5,9 secunde spre o viteză maximă de 230 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cu o capacitate energetică brută de 12,0 kWh, bateria litiu-ion de înaltă tensiune a noului BMW 330e Sedan permite o creştere a autonomiei electrice de peste 50% faţă de modelul anterior - la 59-66 kilometri.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?