BMW a prezentat noua generatie Seria 1. Roti motrice fata si un design nou

BMW a prezentat noua generatie Seria 1. Roti motrice fata si un design nou

Sosirea noului BMW Seria 1 reprezintă începutul unei noi ere. A treia generaţie a modelului compact premium vine cu o arhitectură cu tracțiune față. Cu toate acestea, nemții primit că noul Seria 1 va combina în continuare plăcerea condusului cu dinamica specifică mărcii, dar în același timp cu o creștere semnificativă a spațiului interior.

În ceea ce priveşte lăţimea (acum de 1.799 milimetri), aceasta a crescut cu 34 de milimetri, în timp ce înălţimea (1.434 mm) este mai mare cu 13 milimetri. Măsurând 2.670 de milimetri, ampatamentul este mai scurt cu 20 de milimetri decât cel al modelului din a doua generaţie.

Interiorul noului BMW Seria 1 este mult mai spaţios decât al predecesorului, în special în compartimentul din spate. Accesul este mai uşor, iar spaţiul pentru picioarele pasagerilor din spate a crescut cu 33 de milimetri. În spate se oferă un plus de 19 milimetri la nivelul capului, dacă este comandat acoperişul panoramic culisant cu deschidere spre exterior.

Capacitatea portbagajului - 380 de litri - este mai mare cu 20 de litri faţă de modelul actual şi, prin rabatarea banchetei, volumul creşte la 1.200 de litri. În plus, lăţimea minimă a portbagajului a crescut cu 67 de milimetri. Acum, în premieră la BMW Seria 1 este oferită operare electrică a hayonului.

Clienţii îşi pot comanda noul BMW Seria 1 cu o varietate de motoare cu trei şi cu patru cilindri din cea mai recentă generaţie a familiei BMW EfficientDynamics. Trei motoare diesel şi două propulsoare pe benzină sunt disponibile, cu puteri ce variază între 85 kW/116 CP la BMW 116d şi 225 kW/306 CP la BMW M135i xDrive.

Noul motor ce propulsează vârful de gamă este cel mai puternic propulsor cu patru cilindri din portofoliul BMW Group. BMW M135i xDrive realizează sprintul de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde (4,7 secunde cu pachetul M Performance, disponibil din noiembrie 2019), ajungând la o viteză maximă limitată la 250 km/h.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW 116d, BMW 118d şi BMW 118i vin echipate standard cu cutia de viteze manuală, cu şase trepte, dezvoltată suplimentar, în timp ce transmisia Steptronic cu dublu ambreiaj, cu şapte trepte, de ultimă oră poate fi comandată ca opţiune pentru BMW 116d şi BMW 118i. Transmisia Steptronic cu opt trepte - disponibilă ca opţiune pentru BMW 118d şi standard pentru BMW 120d xDrive - şi transmisia Steptronic Sport cu opt trepte de la BMW M135i xDrive au proprietăţi acustice şi de liniaritate îmbunătăţite.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?