BMW a prezentat noua generatie X6

BMW a prezentat noua generatie X6

BMW prezintă o nouă generaţie a modelului X6. Noul model al producătorului german îmbină proprietăţile de condus agil şi versatil ale unui Sports Activity Vehicle cu linii de design spectaculoase de coupe.

Noul BMW X6 a crescut cu 26 de milimetri în lungime la exterior faţă de modelul actual (a ajuns la 4.935 mm) şi cu 15 mm în lăţime (la 2.004 mm). A scăzut în înălţime cu 6 mm (la 1.696 mm). Ampatamentul automobilului a fost extins cu 42 mm, la 2.975 de milimetri. Automoblul este mai lat, mai lung şi mai scund, pentru proporţii dinamice accentuate, care sunt combinate formele sculptate ale caroseriei pentru o prezenţă deosebit de dinamică.

Grila BMW a radiatorului, mare şi single-frame, iese clar în evidenţă. Muchiile exterioare ale grilei apropiindu-se acum de faruri sub un unghi definit clar. Opţional, noul BMW X6 este disponibil în premieră cu o grilă BMW iluminată, care adaugă o notă exclusivă designului exterior. Iluminarea este activată la deschiderea/închiderea automobilului, dar conducătorul o poate activa/dezactiva şi manual. Această funcţie de iluminare pentru grilă este disponibilă şi în timpul condusului, ca o particularitate unică pentru un automobil.

Dacă sunt comandate BMW Laserlight opţionale, cu faruri LED adaptive, un fascicul BMW Laserlight cu rază selectivă optimizează funcţia de fază lungă cu efect antiorbire, a cărei rază de acţiune creşte la aproximativ 500 de metri.

Interiorul oferă un grad ridicat de variabilitate, datorită divizării în raport 40:20:40 a spătarului banchetei, care poate fi rabatat pentru creşterea capacităţii portbagajului de la 580 la 1.530 de litri. Dotările cu echipamente atractive de pe lista de opţionale includ scaune multifuncţionale cu funcţie de masaj pentru conducător şi pasagerul din faţă, control pe patru zone al climatizării automate, suporturi termoelectrice pentru pahare, aplicaţii din sticlă pentru anumite butoane de control, acoperiş panoramic din sticlă Sky Lounge, pachet Ambient Air pentru parfumarea interiorului şi sistem de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond+ 3D Surround.

Portofoliul de motorizări disponibile pentru noul BMW X6 la lansare include două motoare pe benzină şi două variante diesel de ultimă generaţie. Gama de propulsoare are ca avanpost un model BMW M echipat cu nou dezvoltatul motor V8 pe benzină ce dezvoltă 390 kW/530 CP. BMW X6 M50i este acompaniat în gamă de BMW X6 M50d, echipat cu motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, cu patru turbocompresoare, ce dezvoltă 294 kW/400 CP. Un propulsor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, ce dezvoltă 250 kW/340 CP echipează BMW X6 xDrive40i, în timp ce BMW X6 xDrive30d utilizează un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, ce oferă 195 kW/265 CP.

Toate modelele BMW X6 vin standard cu transmisie Steptronic cu opt trepte, în timp ce direcţia integrală inteligentă maximizează tracţiunea, agilitatea şi stabilitatea direcţională. Cea mai recentă generaţie a sistemului BMW xDrive repartizează cuplul, în mod variabil şi în funcţie de situaţie, între roţile faţă şi cele spate - acum cu şi mai mare precizie şi viteză.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La atributele sportive ale automobilului contribuie şi diferenţialul blocant M cu control electronic de pe puntea spate, disponibil ca parte a specificaţiei M Sport sau în combinaţie cu pachetul xOffroad opţional.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?