BMW a prezentat noul Seria 8 Cabrio

BMW a prezentat noul Seria 8 Cabrio

Noul BMW Seria 8 Cabriolet duce dinamismul emblematic BMW şi eleganţa liniilor decapotabile în segmentul de lux. Trenul de rulare şi tehnologia şasiului dezvoltate pentru gama de modele BMW Seria 8 şi structura caroseriei cu rigiditate superioară oferă platforma ideală pentru fuziunea între performanţele sportive deosebite şi confortul călătoriei pe distanţe lungi pe care le furnizează noul BMW Seria 8 Cabriolet.

Acoperişul rabatabil al noului BMW Seria 8 Cabriolet se evidenţiază prin designul cu masă redusă şi izolarea fonică excelentă. Când este ridicat, acoperişul conferă automobilului o siluetă asemănătoarea cu a unui coupé. Soft topul, care are culoarea neagră în echiparea standard, dar este disponibil şi cu efect Anthracite Silver ca opţiune, se deschide şi se închide complet automat şi la atingerea unui buton în doar 15 secunde. Operarea extrem de silenţioasă a acoperişului poate fi activată atunci când automobilul se deplasează cu viteze de până la 50 km/h.

Caracterul modern al automobilului este subliniat de sistemele sofisticate pentru asistarea conducătorului, sistemul de control şi afişare de ultimă generaţie şi cea mai recentă tehnologie de conectivitate care include Asistentul Personal Inteligent BMW.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Două motoare foarte puternice vor fi disponibile la lansarea din martie 2019. Propulsorul V8 pe benzină, ce oferă 390 kW/530 CP, de la BMW M850i xDrive Cabriolet intră în scenă prin livrarea plină de caracter a puterii şi acustica potrivită. BMW 840d xDrive Cabriolet este echipat cu un motor diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, care dezvoltă 235 kW/320 CP.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?