BMW a prezentat noul SUV X7

BMW a prezentat noul SUV X7

Noul BMW X7 aduce pentru prima dată agilitatea specifică Sports Activity Vehicle (SAV) într-un nou segment. Cel mai nou şi mai mare model din portofoliul BMW X vine cu o nouă dimensiune a spaţiului în segmentul de lux, datorită deschiderii impresionate şi designului remarcabil ale interiorului cu echipamente sofisticate de ultimă oră.

Cu o lungime de 5.151 de milimetri, o lăţime de 2.000 de milimetri şi o înălţime de 1.805 milimetri şi un ampatament de 3.105 milimetri, BMW X7 afişează proporţii armonioase şi se impune ca nou lider al familiei de modele BMW X.

Linia de echipare Design Pure Excellence, pachetul M Sport şi opţiunea exclusivă BMW Individual oferă clienţilor posibilitatea de a-şi adapta specificaţia standard a noului BMW X7 în funcţie de stilul personal. Cu bare ale grilei în aluminiu mat şi o serie de accente în crom lucios, precum şi jante de 21 de ţoli, din aliaj uşor, cu design Y-spoke, Design Pure Excellence subliniază eleganţa bogată a noului model SAV.

Pachetul M Sport prezintă potenţialul dinamic al noului X7 prin prize de aer foarte mari, jante de 21 de ţoli, din aliaj uşor, cu design M twin-spoke şi un aspect distinctiv al şorţului faţă, al celui spate şi al fustelor laterale.

Linia de echipare Design Pure Excellence şi pachetul M Sport creează o ambianţă distinctivă şi în interiorul noului BMW X7 prin dotările speciale de design. Cusăturile contrastante atractive pe suprafaţa scaunelor, elementele de decor în culorile M GmbH şi variaţiile de design specifice pentru plăcuţele iluminate din pragurile uşilor diferenţiază cele două linii de echipare de specificaţia standard.

Pachetul M Sport include şi volan M Sport, tapiţerie BMW Individual a plafonului în Alcantara de culoare antracit, detalii specifice M pentru pedale, sprijinul de picior de la conducător şi vipuştile scaunelor, dar şi benzi decorative exclusive pentru interior.

Spaţiul şi versatilitatea interiorului sunt subliniate de includerea în echiparea standard a trei rânduri de scaune (care oferă loc pentru până la şapte persoane) în noul BMW X7. Cei doi pasageri din rândul al treilea beneficiază de scaune integrale, cu cotiere, suporturi pentru pahare şi porturi USB. Opţional, rândul din mijloc poate fi compus din două scaune individuale. Toate scaunele sunt reglabile electric la apăsarea unui buton. Capacitatea portbagajului poate fi extinsă de la 326 la un maxim de 2.120 de litri, după cum se doreşte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW X7 va putea fi comandat cu patru motorizări, două diesel și două benzină. Motoarele diesel vin sub denumirea de X7 xDrive30d (6 cilindri, 3.0 litri, 265 CP, 620 Nm) și X7 M50d (6 cilindri, 3.0 litri, 400 CP, 760 Nm), în timp ce propulsoarele pe benzină vin sub indicativele X7 xDrive40i (6 cilindri, 3.0 litri, 340 CP, 450 Nm) și X7 xDrive50i (V8, 4.4 litri, 462 CP, 650 Nm). Acesta din urmă nu poate fi comandat pe piața din Europa.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?