BMW a prezentat noul X2, fratele mai mic al lui X4

BMW a prezentat noul X2, fratele mai mic al lui X4

BMW a prezentat oficial noul X2. Fratele mai mic al lui X4 ofera un design mult schimbat fata de X1, modelul pe care se presupune ca il completeaza.

Vedem o grila frontala mare, logo-ul BMW si pe montanti C, un plafon plonjat si stopuri cu LED sub forma literei L. Noul BMW X2 are 4360 de mm lungime, 1824 de mm latime si o inaltime de 1526 de mm. Ampatamentul anuntat de BMW este de 2670 de mm, iar portbagajul are o capacitate de 470 de litri.

La interior, nicio surpriza, intrucat designerii BMW au mizat pe elemntele pe care deja le stim de pe X1. Totul este acolo unde te astepti sa fie, iiar elementele moderne nu lipsesc.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Nici in gama de motorizari nu apar surprize pentru ca BMW X2 merge pe aceleasi propulsoare pe care deja le stim. In momentul lasarii, X2 o sa fie oferit cu trei motorizari. Clientii vor putea alege intre un 2.0 litri benzina de 192 de cai putere si un 2.0 litri diesel de 190 sau 231 de cai putere. Versiunile diesel sunt oferite cu tractiune integrala si o cutie automata cu 8 trepte.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?