BMW a prezentat Seria 2 Active Tourer si Seria 2 Gran Tourer facelift

BMW a prezentat Seria 2 Active Tourer si Seria 2 Gran Tourer facelift

BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer oferă spaţiu amplu, versatilitate impresionantă, confort excelent şi calităţi dinamice pentru care marca este renumită. Acum, cele doua monovolume au primit un facelift.

La prima vedere, cea mai evidentă caracteristică de identificare a noilor BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer este grila radiatorului semnificativ mai mare, care le oferă prezenţă semnificativ mai mare şi putere expresivă. Spoilerul faţă este dominat de o priză de aer mare, finisată în negru, care este divizată în trei secţiuni şi al cărei efect este accentuarea lăţimii automobilului.

La spate, ţevile de eşapament ale evacuării au acum o secţiune transversală mai mare, de 90 de milimetri. Acum, în urma actualizării modelului, toate modelele cu motorizare cu patru cilindri au două ţevi de eşapament.

Odată cu actualizarea modelului, automobilele echipate cu transmisie Steptronic cu ambreiaj dublu, cu şapte trepte, sau cu Steptronic cu opt trepte beneficiată de noul selector de viteze electronic. Iar scaunele sunt acum mult mai confortabile datorită şezutului lărgit pentru scaunul standard şi materialelor noi de tapiţerie pentru scaunele din faţă.

Există un portofoliu larg de motoare cu trei şi cu patru cilindri pentru BMW Seria 2 Active Tourer şi BMW Seria 2 Gran Tourer, precum şi o opţiune plug-in hybrid pentru BMW Seria 2 Active Tourer. Motoarele sunt combinate cu trei versiuni de transmisie: o cutie de viteze manuală cu şase trepte, noua transmisie Steptronic cu ambreiaj dublu, cu şapte trepte, care îşi face debutul în această gamă şi o transmisie Steptronic cu opt trepte.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Puterea maximă pentru BMW Seria 2 Active Tourer variază între 80 kW/109 CP şi 170 kW/231 CP, iar pentru BMW Seria 2 Gran Tourer între 80 kW/109 CP şi 141 kW/192 CP.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?