BMW a prezentat Seria 7 facelift

BMW a prezentat Seria 7 facelift

BMW Seria 7 facelift întăreşte ofensiva mărcii în segmentul de lux. Noul design exterior al sedanului de lux îşi prezintă prestigiul şi statutul într-o manieră mai vie ca niciodată. Şi la interior, confortul acustic optimizat, sistemul de operare BMW 7.0 şi Asistentul Personal Inteligent BMW sunt elemente noi care întăresc imaginea noului model.

BMW Seria 7 facelift va fi oferit şi de această dată în două variante de caroserie, cea mai lungă dintre ele transferă plusul de 14 centimetri din ampatament într-un beneficiu similar de spaţiu pentru pasagerii din spate. Atât versiunea standard (lungă de 5.120 mm), cât şi varianta cu ampatament extins (lungă de 5.260 mm) sunt mai lungi cu 22 de milimetri decât versiunile anterioare. Lăţimea (1.902 mm) şi înălţimea (1.467 mm / ampatament lung: 1.479 mm) noului model rămân neschimbate.

Noua capotă are linii de contur mai bine pronunţate şi un logo BMW mai mare. Forţa dominantă a părţii frontale revizuite este grila BMW a radiatorului, cu contur dintr-o singură piesă, a cărei suprafaţă a crescut cu aproximativ 40%. Grila este combinată cu faruri mai subţiri pentru a crea un contrast stilistic atrăgător şi adaugă o nouă componentă caracterului modelelor BMW din clasa de lux. Farurile laser BMW cu rază de acţiune a fazei lungi de până la 560 de metri pot fi comandate ca alternativă la farurile LED adaptive din echiparea standard.

Prizele de aer din secţiunea inferioară a şorţului frontal sunt suprapuse acum cu deflectoare de aer mari. Acestea orientează eficient fluxul de aer către conductele de aer ale frânelor şi Air Curtains, ceea ce contribuie la minimizarea turbulenţelor în jurul pasajelor roţilor.

Prizele de aer din secţiunea inferioară a şorţului frontal sunt suprapuse acum cu deflectoare de aer mari. Acestea orientează eficient fluxul de aer către conductele de aer ale frânelor şi Air Curtains, ceea ce contribuie la minimizarea turbulenţelor în jurul pasajelor roţilor.

Varietatea de propulsoare pentru noul BMW Seria 7 include motoare pe benzină şi diesel cu şase, opt şi 12 cilindri, precum şi un sistem de propulsie hibrid complet nou. Vârful de gamă este motorul V12 de 6,6 litri din echiparea BMW M760Li xDrive, care produce 585 CP şi acum dispune de filtru de particule de benzină pentru minimizarea emisiilor. În acelaşi timp, BMW 750i xDrive şi BMW 750Li xDrive sunt echipate cu nou dezvoltatul motor V8 de 4,4 litri, a cărui putere maximă a fost crescută cu 80 CP la 530 CP.

Variantele plug-in hybrid ale noului BMW Seria 7 preiau calităţile sportive, confortul pasagerilor şi ambianţa plăcută ale sedanului de lux şi le combină cu o eficienţă foarte ridicată şi abilitatea de a oferi o experienţă a condusului electric, aproape silenţioasă, fără emisii locale. Sistemul plug-in hybrid al acestora utilizează acum un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie, adaptat special şi o baterie de înaltă tensiune mai evoluată.

În consecinţă, sistemul poate oferi o putere combinată de 394 CP cu comutatorul Driving Experience Control setat în modul SPORT. Consumul mediu mixt al modelelor BMW 745e, BMW 745Le şi BMW 745 Le xDrive variază între 2,6 şi 2,1 l/100 km, emisiile CO2 sunt de 59-48 g/km, iar consumul mixt de energie electrică este de 16,3-15,0 kWh/100 km. Cele trei modele au o autonomie în regim electric ce variază între 50 şi 58 de kilometri conform standardului de consum NEDC.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Foarte eficiente şi cu emisii reduse, trei motoare diesel de 3.0 litri, cu şase cilindri dispuşi în linie şi cu până la patru turbocompresoare, completează portofoliul de propulsoare pentru noul BMW Seria 7. Performanţe fără egal pentru un automobil de lux cu motorizare diesel oferă motorul de 400 CP de sub capota BMW 750d xDrive şi BMW 750 Ld xDrive. Propulsorul din echiparea BMW 740d xDrive şi BMW 740Ld xDrive dezvoltă un maximum de 320 CP. Iar motorul de 265 CP pentru BMW 730d, BMW 730Ld, BMW 730d xDrive şi BMW 730Ld xDrive reprezintă primul pas pe scara diesel pentru noul BMW Seria 7.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?