BMW a prezentat unicatul X7 Pick-up. Proiectul nu va primi versiune de serie

BMW a prezentat unicatul X7 Pick-up. Proiectul nu va primi versiune de serie

Vizitatorii ediţiei din acest an a BMW Motorrad Days se pot aştepta să vadă, pe lângă multe puncte de atracţie din lumea motocicletelor, un unicat adevărat: BMW X7 Pickup.

Conversia unică a fost realizată de 12 stagiari din cadrul BMW Group în colaborare cu diviziile de Construcţie a Conceptelor de Vehicule şi Tehnologie a Modelului de la uzina BMW din München.

În doar zece luni, cei 12 stagiari din departamentele de caroserii şi mecanica automobilului, mecatronica automobilului şi construcţia tehnică a modelului au transformat conceptul într-un automobil complet funcţional, omologat pentru şosea, cu calitatea unui show car.

Acest BMW X7 Pick-up are la bază versiunea X7 xDrive40i (3.0 litri benzină cu 340 CP), iar la interior poate acomoda doar 5 pasageri (X7 oferă standard locuri pentru 7 persoane). În spatele cabinei pasagerilor, BMW X7 Pick-up dispune de o zonă cargo generoasă. Lungimea spaţiului de încărcare variază de 140 cm (închis) la 200 cm (deschis). Datorită utilizării inteligente a CFRP la componentele acoperişului, uşile spate şi capota spate, a fost posibilă reducerea suplimentară a masei cu 200 de kilograme faţă de modelul de serie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Oficialii BMW au confirmat că nu este planificată o implementare de serie pentru acest unicat.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?