BMW a produs 100.000 de exemplare i3

Sectiuni Relevante

BMW a produs 100.000 de exemplare i3

Automobilul BMW i3 cu numărul 100.000 a ieşit de pe linia de producţie a uzinei din Leipzig în această săptămână. BMW i3 a jucat un rol important în transformarea BMW Group într-unul dintre cei mai de succes furnizori de automobile electrificate din lume.

"Suntem mândri că automobilul BMW i3 cu numărul 100.000 construit a fost produs de uzina din Leipzig. BMW i3 este originalul, un adevărat pionier tehnologic. Cu BMW i ca vârf de lance, intenţionăm să rămânem principalul furnizor premium al electromobilităţii viitoare. Acum privim cu încredere spre următorul membru al familiei BMW i, i8 Roadster, care va extinde poziţia noastră de lider în domeniul electromobilităţii. În 2025, vom oferi clienţilor un total de 25 de modele cu tren de rulare electrificat", a declarat Harald Krüger, preşedinte al Consiliului de Administraţie al BMW.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Producţia de serie a BMW i3 a început în septembrie 2013. BMW Group a investit un total de 400 de milioane de euro în producţia modelelor BMW i la locaţia Leipzig şi a creat peste 800 de locuri de muncă. Producţia zilnică actuală a BMW i3 este de peste 120 de unităţi, cu un volum anual de producţie de 26.631 de automobile în 2016.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?