BMW a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seria 8 Gran Coupe

BMW a publicat prima imagine teaser cu viitorul Seria 8 Gran Coupe

BMW dezvăluie un nou model din gama BMW Seria 8 odată cu continuarea ofensivei sale de modele în segmentul de lux. După lansarea cu succes a modelelor BMW Seria 8 Coupé şi BMW Seria 8 Cabriolet, constructorul german oferă acum o primă imagine a noului BMW Seria 8 Gran Coupé.

Viitorul model pregătit de bavarezi va fi expus în premieră în cadrul evenimentului #NextGen pe care BMW Group îl va organiza la BMW Welt din München în perioada 25-27 iunie 2019.

Noul BMW Seria 8 Gran Coupé asociază performanţele deosebite cu un design plin de emoţie şi un compartiment spate spaţios. Cele două uşi suplimentare şi spaţiul generos pentru pasagerii din spate se îmbină cu ampatamentul extins şi confortul sportiv pentru a face ca noul BMW Seria 8 Gran Coupé să fie remarcabil atât pentru condusul zilnic, cât şi pentru călătoriile mai lungi.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Conform oficialilor BMW, lansarea noului Seria 8 Gran Coupé va avea loc în luna septembrie a acestui an.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?