BMW a publicat primele informatii si poze cu Concept X7 iPerformance

BMW a publicat primele informatii si poze cu Concept X7 iPerformance

Odată cu prezentarea BMW Concept X7 iPerformance la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt, BMW nu numai că dezvăluie un nou concept de model pentru segmentul de lux, ci introduce şi un nou concept de lux pentru marca BMW.

Concept X7 iPerformance întruchipează această perspectivă sub forma unui exterior extraordinar, compus din linii concentrate, pe care îl combină cu un interior cu dimensiuni generoase, pentru şase persoane, redus la esenţial: forme elementare, materiale de înaltă clasă şi sistem de infotainment de ultimă oră, cu accentul pe conectivitate.

Denumirea iPerformance denotă prezenţa unei tehnologii BMW eDrive care, combinată cu un motor BMW TwinPower Turbo pe benzină, creează un tren de rulare hibrid eficient şi dinamic ce excelează în toate situaţiile de conducere - inclusiv rulare cu emisii locale zero.

Acest studiu oferă o perspectivă asupra viitorului model de producţie care va debuta în 2018. Viitorul BMW X7 face parte din cea mai mare ofensivă de modele din istoria companiei. Ca parte a strategiei NUMBER ONE > NEXT, BMW îşi propune să-şi mărească semnificativ vânzările şi profitul generat în segementul de lux.

Statutul BMW Concept X7 iPerformance ca SAV BMW din clasa de lux este evident instantaneu. Exteriorul spectaculos, dimensiunile impozante şi proporţiile alese cu grijă îl înzestrează cu un sentiment extraordinar de prezenţă şi cu o estetică ultramodernă, care fuzionează cu dinamica specifică.

"Conceptul introduce ADN-ul de Sports Vehicle Vehicle BMW în segmentul de lux. Noul limbaj de design BMW utilizează doar câteva linii foarte precise şi lucrări subtile de suprafaţă pentru a ridica standardul în ceea ce priveşte prezenţa şi prestigiul ", explică Adrian van Hooydonk, vicepreşedinte executiv al BMW Group Design.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "După ce BMW a fondat segmentul Sport Activity Vehicle cu primul X5 în 1999, fiecare automobil X ulterior a deschid noi teritorii. BMW X7 continuă această tradiţie: noul model de vârf al familiei X extinde oferta BMW în clasa de lux şi redefineşte conceptul de lux pentru marca BMW şi dincolo de aceasta. De asemenea, întruchipează unul dintre cele mai importante elemente ale strategiei noastre corporate NUMBER ONE > NEXT, pentru a ne dezvolta prezenţa în clasa de lux", au completat oficialii BMW.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?