BMW a publicat primele poze cu viitorul M8 Coupe

BMW a publicat primele poze cu viitorul M8 Coupe

Pe circuitul de Grand Prix de la Estoril (Portugalia), BMW M GmbH dezvoltă un nou capitol fascinant din istoria maşinilor sport de înaltă performanţă, întruchipat de un prototip iniţial al viitoarei nave-amiral. Misiunea noului BMW M8 Coupé este aceea de a ridica perfromanţele dinamice, agilitatea şi precizia oferite de un automobil sport la un nou nivel.

Noul BMW M8 va fi propulsat de un motor V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo. Propulsorul capabil să urce în turaţii dezvoltă o putere maximă de peste 440 kW/600 CP care este transferată la drum în combinaţie cu noul sistem de tracţiune integrală M xDrive - adaptat specific pentru M8.

Motorul V8 răspunde instantaneu la comenzi şi îşi dezvoltă puterea de-a lungul unei curbe liniare în partea superioară a intervalului de turaţii prin intermediul transmisie M Steptronic cu opt trepte, cu Drivelogic. Transmisia trece prin viteze într-o manieră foarte dinamică, dar permite conducătorului să preia controlul manual al procesului fie prin utilizarea manetei de selecţie M, fie prin clapetele de pe volan.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. M xDrive constă dintr-o casetă de transfer centrală cu ambreiaj multidisc şi împarte puterea între roţile faţă şi cele spate după cum este necesar. Tracţiunea este transferată şi spre puntea faţă numai dacă roţile spate şi-au atins limitele de a gestiona singure situaţia. Prin aceasta, sistemul asigură faptul că puterea motorului V8 este transformată într-un produs finit foarte dinamic - dar că noul BMW M8 poate să fie controlat în continuare fără efort atunci când conducătorul rulează la limită.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?