BMW a publicat primele poze si detalii cu noul Seria 8 Gran Coupe

BMW a publicat primele poze si detalii cu noul Seria 8 Gran Coupe

Un automobil sport cu patru uşi este adăugat noii game BMW Seria 8. Cu conceptul său independent de caroserie, plus trenul de rulare şi tehnologia şasiului concepute special pentru a genera calităţi dinamice superioare, noul BMW Seria 8 Gran Coupé întruchipează un fler sportiv unic în segmentul de lux.

Noul BMW Seria 8 Gran Coupé este singurul model din segmentul său ce este derivat direct dintr-un automobil sport cu două uşi. Potenţialul dinamic rezultat, dar şi ampatamentul mai lung şi reglajul şasiului specific modelului creează un echilibru între performanţe sportive şi confortul călătoriei.

Toate acestea înseamnă că Seria 8 Gran Coupé are calităţi excelente pentru utilizare cotidiană, dar şi capacitate de a parcurge distanţe lungi. De la lansare sunt disponibile patru variante de model. BMW M850i xDrive Gran Coupé este propulsat de un motor V8 pe benzină, care furnizează 390 kW/530 CP.

Propulsorul diesel cu şase cilindri dispuşi în linie, BMW 840d xDrive Gran Coupé, oferă 235 kW/320 CP şi subliniază calităţile modelului cu patru uşi ca automobil pentru distanţe lungi. Iar BMW 840i Gran Coupé şi BMW 840i xDrive Gran Coupé se bucură de serviciile unui motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie şi capabil să urce în turaţii, cu o putere maximă de 250 kW/340 CP.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Premiera mondială a BMW Seria 8 Gran Coupé va fi unul din punctele de atracţie ale ediţiei inaugurale a evenimentului BMW Group #NEXTGen de la München. Lansarea pe piaţa mondială a noului automobil va începe câteva luni mai târziu, în septembrie 2019, inclusiv în România.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?