BMW a testat viitorul Seria 8 Cabriolet in Death Valley

BMW a testat viitorul Seria 8 Cabriolet in Death Valley

BMW continuă ofensiva de modele în segmentul de lux - versiunea decapotabilă, cu patru locuri, a BMW Seria 8 este supusă testelor în climă caldă în SUA.

Odată cu testele funcţionale şi drive testele intensive între Las Vegas şi Valea Morţii din SUA a început faza critică a dezvoltării de serie pentru noul BMW Seria 8 Cabriolet. Rezultatele aşa-numitelor teste în climă caldă din vestul SUA oferă informaţii importante cu privire la siguranţa funcţională a componentelor mecanice şi electronice în condiţii meteorologice extreme.

Temperaturile de peste 50 de grade Celsius, formaţiunile de praf extreme la marginea deşertului, traficul aglomerat de pe Las Vegas Strip, traseele de macadam din jurul Muntelui Whitney şi călătoriile pe distanţe lungi între coasta Pacificului şi Munţii Stâncoşi caracterizează programul de teste provocator pentru noul BMW Seria 8 Cabriolet în drumul spre maturitatea versiunii de serie.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Testele în climă caldă au acelaşi nivel de semnificaţie pentru dezvoltarea de serie a noului BMW Seria 8 Cabriolet ca şi programul de la Centrul de de Teste Hibernale din Arjeplog (Suedia), precum şi testele intensive din poligonul BMW Group din Miramas (sudul Franţei) şi de pe Nürburgring. Doar după parcurgerea a mii de kilometri, dezvoltatorii au siguranţa că modelul decapotabil BMW Seria 8 pe care îl trimit pe şosele este un adevărat dream car conceput pentru segmentul de lux.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?