BMW Active Tourer Outdoor Concept a impresionat publicul de la Frankfurt

BMW Active Tourer Outdoor Concept a impresionat publicul de la Frankfurt

BMW a expus in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt noul Active Tourer Outdoor Concept. Acesta reprezinta o versiune cross a prototipului Active Tourer prezentat toamna trecuta si anunta un viitor monovolum familist care promite sa ofere senzatii majore in afara asfaltului.

Noul prototip german impumuta tehnologia hibrida de pe Active Tourer, iar la nivel exterior, observam o serie de modificari interesante. Conceptul nemtilor va fi pus in miscare cu ajutorul unui motor cu trei cilindri de 1.5 litri si a unui agregat electric.

In total, puterea ansamblului hibrid ajunge la 190 de cai putere. Sprintul de la 0 la 100 km/h are loc in mai putin de 8 secunde, in timp ce viteza maxima depaseste 200 km/h. In plus, consumul mixt anuntat de producator se cifreaza la 2.5 litri la suta de kilometri, iar in modul 100% electric conceptul german promite o autonomie de 30 de kilometri.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Interiorul spatios, linia inalta a plafonului si spatiul suficient de mare dedicat bagajelor, fac din Active Tourer Outdoor Concept, un familist adevarat. Conceptul nemtilor masoara 4.350 milimetri in lungime, 1.833 milimetri in latime si dispune de un ampatament de 2.670 de milimetri.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?