BMW aduce la Le Mans noul Seria 8 Coupe

Sectiuni Relevante

BMW aduce la Le Mans noul Seria 8 Coupe

Noul BMW Seria 8 Coupe va fi prezentat în premieră la 15 iunie 2018, în ajunul legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans. Noul model a fost dezvoltat în paralel cu BMW M8 GTE, cu care BMW Motorsport se va afla pe grila de start de la Le Mans în chiar ziua următoare, pentru prima dată din 2011.

Pentru moment stim ca cea mai potenta versiune a lui Seria 8 Coupe se va numi M850i xDrive (un M8 inca nu a fost confirmat). Acesta va avea un motor V8 de 4.4 litri care produce 530 de cai putere si 750 Nm.

Noul M850i xDrive ofera caracteristici de manevrabilitate dinamică remarcabile datorită tracţiunii integrale inteligente, diferenţialului blocante controlat al punţii spate, direcţiei active integral, tehnologiei de suspensie M Professional adaptive - dispune de stabilizare activă a ruliului - şi jantelor de 20 de ţoli, din aliaj uşor, echipate cu anvelope de înaltă performanţă.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. "Nici că există decor mai potrivit pentru premiera mondială a noului BMW Seria 8 Coupé decât cursa de 24 de ore de la Le Mans", a declarat Klaus Fröhlich, membru al Consiliului de Administraţie al BMW AG

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?