BMW Compact Sedan Concept - rival pentru CLA si A3 Sedan

BMW Compact Sedan Concept - rival pentru CLA si A3 Sedan

BMW a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Guangzhou noul BMW Compact Sedan Concept. Vorbim despre un prototip care va da nastere unui viitor sedan de clasa compacta si care, va rivaliza cu Audi A3 Sedan si cu Mercedes-Benz CLA.

Din punct de vedere estetic, lucrurile sunt foarte clare. Nemtii merg pe acelasi pattern, schimba foarte putine elemente de design, iar look-ul total este reusit. La interior, BMW mizeaza tot pe traditie, ceea ce inseamna ca habitaclul nu va fi cu mult diferit fata de ce vedem acum la Seria 1 sau Seria 2.

La baza viitorului sedan de clasa compacta va sta platforma UKL. Tractiunea va fi asigurata de rotile fata, iar motorizarile, siguranta, vor fi preluate de pe celelalte modele din clasa compacta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Cel mai probabil, versiunea de serie a lui BMW Compact Sedan Concept va vedea lumina zilei in cadrul Salonului Auto de la Geneva din primavara anului 2016.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?