BMW face ultmele pregatiri inainte de X7

BMW face ultmele pregatiri inainte de X7

In cadrul conferintei anuale organizata de conducerea BMW, au fost oferite si o serie de informatii cu privire la viitorul X7. Cel mai mare SUV al companiei germane ar urma sa ajunga pe piata in 2019, insa in perioada urmatoare cu siguranta vom face cunostinta cu conceptul din care deriva.

Pentru ca va deveni cel mai mare SUV din gama, X7 vrea sa preia si titlul de cel mai scump model din gama. Astfel, oficialii germani ne anunta ca viitorul model va fi pozitionat deasupra lui Seria 7 in ceea ce priveste pret de achizitie.

Dezvoltarea lui BMW X7 va avea loc pe aceeasi platforma CLAR, adica arhitectura care a stat la baza noii generatii BMW Seria 7. In aceste conditii, propulsoarele oferite vor fi aceleasi de pe nava-amiral. Dupa cum ati si intuit, sistemul de tractiune integrala sau cutia automata cu opt rapoarte vor fi oferite in standard.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Desi in versiunea standard, X7 va avea sapte locuri, nemtii promit si o varianta de lux care sa pastreze doar 2 scaune in spate si care sa ofere confortul si elementele dintr-un Seria 7.

| de | Sursa: WCF

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?