BMW Group Romania instaleaza 2 statii de incarcare pentru masini electrice in cadrul Baneasa Shopping City

Sectiuni Relevante

BMW Group Romania instaleaza 2 statii de incarcare pentru masini electrice in cadrul Baneasa Shopping City

BMW Group România instalează în parcarea subterană Băneasa Shopping City două staţii de încărcare pentru automobile electrice. Acestea sunt de tipul Wallbox BMW i şi folosesc un conector Type 2 de curent alternativ (AC). Ambele pot asigura o putere maximă de încărcare de 11 kW. Cele două staţii sunt instalate pe culoarul dintre cele două ieşiri şi pot fi folosite non stop şi gratuit.

BMW Group România ocupă prima poziţie în piaţă atât în vânzările de autombile electrice, cât şi plug-in hybrid, deţinând aproximativ o treime din cota de piaţă. Eforturile companiei merg constant dincolo de acţiunile de vânzări, iar instalarea a două staţii de încărcare de 11 kW la cel mai important centru comercial din România, Băneasa Shopping City, este ultimul exemplu în acest sens.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. „Avem un istoric foarte bun de proiecte comune cu echipa Băneasa Shopping City şi Băneasa Developments. Prima staţie instalată se dovedeşte tot mai populară, un reper pentru Nordul Bucureştiului. Vrem să construim pe baza acestui parteneriat, iar zonele comerciale sunt deosebit de interesante în acest sens. Aici clienţii staţionează pe perioade de peste o oră, este momentul perfect pentru încărcare”, explică Dana Popescu, brand manager BMW i.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?