BMW i3 A Fost Dezvaluit

BMW i3 A Fost Dezvaluit

Pe langa noul i8, fabricantul auto german a dezvaluit si noul BMW i3, un hatchback electric cu tractiune spate cu zero emisii de CO2 care, initial, a fost denumit MegaCity si care va fi prezent la Salonul Auto din Frankfurt 2011.

Noul BMW i3 are la baza o arhitectura ultrausoara ce se foloseste de aluminiu si fibra de carbon ranforsata cu plastic, iar sub caroseria sa, fabricantul auto a adaugat un modul Drive ce incorporeaza bateria, suspensia si trenul de rulare.

Bateria litiu-ion ce alimenteaza motorul electric pozitionat deasupra axului spate a fost amplasata sub masina si, conform celor de la BMW, noul i3 trimite 170 cai putere si un cuplu de 250 Nm catre puntea spate prin intermediul unei cutii de viteze cu o singura treapta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. BMW i3 accelereaza de la 0 la 100 km/h in mai putin de 8 secunde si poate atinge viteza de top limitata la 150 km/h. Datorita modulului compact de propulsie, noul BMW i3 ofera destul de mult spatiu pentru cei patru pasageri, iar portbagajul sau are capacitatea de 200 de litri. De asemenea, noul i3 nu este eco doar prin sistemul de propulsie, dar si prin materiale folosite la interior unde a primit diverse componete fabricate din fibre naturale si piele complementate de cele mai noi sisteme de asistenta.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?