BMW i8 va sosi la Frankfurt

BMW i8 va sosi la Frankfurt

BMW a publicat de curand lista cu exponatelor care vor putea fi admirate in cadrul standului de la Salonul Auto de la Frankfurt. Cea mai importanta premiera a germanilor va fi prezentarea versiunii de productie a sportivei hibride BMW i8.

Conform zvonurilor, acesta se va folosi de un motor pe benzina in trei cilindri si de o unitate electrica ce poate oferi 170 de cai putere si 250 Nm. In aceasta combinatie, sprintul de la 0 la 100 km/h va avea loc in aproximativ 5 secunde, in timp ce consumul de carburant se va cifra in jurul valorii de 3 litri la 100 de kilometri. In modul electric, viitorul BMW i8 va fi capabil sa parcurga 35 de kilometri.

O alta premiera a germanilor va fi expunerea pentru prima data in fata publicului a noului i3, primul model electric produs de bavarezi. In plus, vizitatorii standului german se vor putea delecta cu noul Seria 4 Coupe, cu proaspatul X5, dar si cu conceptul Active Tourer Outdoor.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pentru ca tot am vorbit despre stand, germanii au publicat si o fotografie cu acesta. Locul in care BMW isi va expune anul acesta premierele va avea forma semnului infinit si le va permite vizitatorilor sa sofeze pentru cateva minute noul BMW i3.

| de | Sursa: Carsession

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?