BMW lanseaza editia aniversara M5 35 Jahre

BMW lanseaza editia aniversara M5 35 Jahre

De trei decenii şi jumătate, BMW M5 este simbolul sedanului sport de înaltă performanţă, iar editia special M5 35 Jahre a fost dezvoltata pentru a marca aniversarea.

Aceasta va fi produsa in doar 350 de unitati, iar preul pachetului este de 20.413 euro cu TVA si se aplica versiunii M5 Competition din care deriva varianta M5 35 Jahre.

Asa cum aminteam si mai sus, punctul de plecare pentru configurarea modelului Edition este oferit de BMW M5 Competition. Punctul central este motorul V8 cu tehnologie M TwinPower Turbo, o putere maximă de 460 kW/625 Cp şi un cuplu maxim de 750 Nm, alături de tehnologia suspensiei configurată distinctiv, sistemul de tracţiune integrală M xDrive şi diferenţialul M activ din transmisia punţii spate. Experienţa de condus oferită de BMW M5 Competition este definită de acceleraţia puternică, tracţiunea optimă, stabilitatea remarcabilă a călătoriei şi manevrabilitatea care poate fi controlată mereu. Sprintul 0-100 km/h este realizat în 3,3 secunde, iar pragul de 200 km/h este atins după 10,8 secunde.

Exteriorul şi interiorul modelului BMW M5 Edition 35 Years sunt la fel de impresionante ca şi datele de performanţă. Dotările de design M dezvoltate pentru modelul Edition şi dotările BMW Individual oferă automobilului statutul de piesă exclusivă de colecţie. Aspectul atractiv este asigurat în special de finisarea specială BMW Individual în Frozen Dark Grey II metalizat, care are o pigmentare specială.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Nou dezvoltate, jantele M de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design Y-spoke şi culoare Graphite Grey, au fost create exclusiv pentru modelul Edition. În plus, etrierele sistemului de frânare M Compound disponibil standard sunt finisate în negru lucios. Sistemul de frânare M din carbon ceramic este disponibil opţional, cu etriere finisate în auriu.

| de

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?