BMW le-a urat Ramas bun! lui Seria 1 Coupe si Convertible

BMW le-a urat Ramas bun! lui Seria 1 Coupe si Convertible

BMW a decis sa incheie productia lui Seria 1 Coupe si Convertible. Decizia nemtilor este una logica, intrucat, pe 25 octombrie, va debuta noul Seria 2 Coupe. Versiunea decapotabila a lui Seria 1 a parasit productia in luna iulie, in timp ce versiunea coupe a iesit de pe linia de asamblare in luna august.

Daca versiunea coupe a lui Seria 2 va sosi saptamana aceasta, varianta decapotabila este astepta sa debuteze undeva catre finalul acestui an.

Ultimele zvonuri cu privire la Seria 2 vorbesc despre trei versiuni de motorizare. Vorbim despre un propulsor pe benzina de 2.0 litri si 193 de cai putere, despre un agregat diesel, tot de 2.0 litri si 183 de cai, dar si despre un motor de 3.0 litri capabil sa ofere 326 de cai si 450 Nm.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum probabil ati intuit, ultima motorizare va fi folosita pe versiunea M235i, capabila sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in 4.8 secunde si sa ajunga la o viteza maxima de 250 km/h.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?