BMW M Performance - pentru cei care vor un tuning adevarat

Sectiuni Relevante

BMW M Performance - pentru cei care vor un tuning adevarat

BMW are o poziţie unică în ceea ce priveşte opţiunile de personalizare în industria auto. Exclusivitatea şi rafinamentul sunt asigurate prin programele BMW Individual şi, suplimentar, prin BMW Individual Manufaktur.

Ultimul permite clienţilor programe speciale de personalizare prin preluarea modelului de serie, înainte de livrare, de către o divizie specială. Se pot comanda culori unicat, folosirea de materiale speciale - de la inserţii de piele de somon, până la aur sau argint sau alte soluţii speciale de personalizare manufacturieră.

La spectrul opus al programului de individualizare este gama de Accesorii Originale BMW M Performance, dedicat tuningului sportiv atât în ceea ce priveşte performanţele dinamice, cât şi designul. În prezent, gama de Accesorii Originale BMW M Performance acoperă întreaga gamă de modele BMW, BMW M Performance şi BMW M şi oferă clienţilor posibilitatea de a alege pachete sau accesorii individuale.

Pe piaţa naţională, programul de tuning cu Accesorii Originale BMW M Performance se bucură de interes crescut. În 2017, volumul de vânzări s-a dublat faţă de 2015 şi a înregistrat o creştere de 23% faţă de anul 2016. Interesul crescut pentru posibilităţile de personalizare sportivă este demonstrat şi de evenimentul BMW M Performance Days 2018, organizat împreună cu Academia Titi Aur în perioada 18-27 mai. Acesta a inclus o serie de demonstraţii dinamice pe circuit care îşi propun să scoată în evidenţă calităţile dinamice şi imaginea sportivă pe care BMW M Performance o asigură. Pentru teste a fost asigurată o flotă de 4167 CP cu modele BMW M, BMW M Performance şi BMW.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. În cadrul filosofiei mărcii de a asigura accesorii originale BMW M Performance pentru întreaga gamă de modele, imediat după momentul lansării, evenimentul a marcat şi lansarea de accesorii de tuning sportiv pentru BMW M2 Competition.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?