BMW M3 dezvolta acum 612 CP multumita tratamentului AC Schnitzer

BMW M3 dezvolta acum 612 CP multumita tratamentului AC Schnitzer

In urma cu putin timp, casa de tuning germana AC Schnitzer a prezentat pachetul sau de performanta si pe cel de design dedicat lui BMW Seria 6. De aceasta data, nemtii vin cu primele imagini cu viitorul kit destinat versiunii de perfromanta, M6.

Pentru inceput trebuie mentionat ca tunerul din Aachen a reusit sa "stoarca" din motorul V8 twin-turbo de 4.4 litri al lui M6 612 cai putere si 790 Nm. In plus, nemtii au inlaturat limitatorul de viteza electronic, iar acum modelul bavarez poate alerga nestingherit pana la 305 km/h. Pentru ca noua putere sa se faca simtita si mai bine, garda la sol a fost micsorata cu 15 mm in partea frontala si 25 de mm in partea posterioara.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La exterior, AC Schnitzer vine cu un kit de caroserie mult mai agresiv si mai sportiv. Observam un set de spoilere noi, o grila frontala cromata, un dizfuzor de aer masiv si jante de 20 sau 21 de inch. La interior, consola iDrive a fost incojurata de o rama din aluminiu, iar pedalele au suferit acelasi tratament.

| de | Sursa: AC Schnitzer

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?