BMW M3 Pickup - Poze si Detalii

BMW M3 Pickup - Poze si Detalii

Dupa ce a dezvoltat modelele coupe, convertible si sedan, fabricantul auto Bavarian intentioneaza sa mareasca gama de modele M3 ptrin modelul ... BMW M3 Pickup.

Dispunand de 420 cai putere (309 kw) si o capacitate de incarcare de 450 kg, BMW M3 Pickup imbina practicalitatea cu elementele sportive, asa ca, pentru cei pasionati de cursele auto care s-au trezit in situatii in care aveau nevoie sa transporte diverse obiecte voluminoase, piata auto le ofera in sfarsit o optiune.

BMW M3 Pickup a fost testat riguros pe circuitul de la Nurburgring si, chiar daca nu avem un timp oficial de tura pe acest circuit, fabricantul auto ne-a anuntat ca acest model atige viteza de top de 300 km/h.

Noul BMW M3 Pickup vine cu o suspensie mai joasa si este cu 50 kg mai usor decat versiunea M3 Coupe, iar pentru a obtine o greutate mai mica, acoperisul Targa poate fi inlaturat, acoperis ce cantareste 20 kg.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Pretul noului BMW M3 Pickup nu a fost anuntat, dar inainte sa va bucurati prea mult, va sugeram sa verificati calendarul pentru a afla data de azi :).

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?