BMW M3 Sedan si M4 Coupe - Imagini si informatii neoficiale

BMW M3 Sedan si M4 Coupe - Imagini si informatii neoficiale

S-ar parea ca BMW are ceva probleme cand vine vorba de impunerea embargourilor. Daca in urma cu cateva saptamani, Seria 2 Coupe a ajuns pe internet cu aproximativ o zi inainte de debutul oficial, aceeasi soarta o au si noile M3 Sedan si M4 Coupe.

Nemtii de la Autobild, impreuna cu site-ul de casa, BMW Blog, au scos la iveala cele mai ascunse secrete ale viitoarelor modele de performanta bavareze. Pentru inceput, BMW Blog a sosit cu o serie de fotografii oficiale cu M3 si M4.

Vedem cum noile modele bavareze vin cu un look mult mai agresiv comparativ cu versiunile obisnuite. Observam grila si spoilerul frontal mult mai sportive, prizele de aer laterale incastrate in spoiler si alte cateva artificii aerodinamice.

Nemtii de la Autobild vin in completarea informatiilor deja stiute. Astfel, noile BMW M3 Sedan si M4 Coupe beneficiaza de unitatea de 3.0 litri TwinPower Turbo capabila sa ofere 431 de cai putere si 550 Nm. In aceste conditii, sprintul de la 0 la 100 km/h in cazul coupe-ului ar trebui sa dureze 4.1 secunde. Ca si pana acum, viteza maxima va fi limitata la 250 km/h, respectiv 280 km/h, cand clientii opteaza pentru aplicarea kit-ului M Driver Package.

La capitolul eficienta, BMW M3 si M4 se lauda cu un consum mediu mixt de 8.3 litri la suta si cu emisii de 194 de grame de CO2 per kilometru.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. La capitolul pret, nemtii ne informeaza ca viitorul M3 Sedan va costa aproximativ 70.000 de euro, in timp ce versiunea coupe va mai adauga 2.200 de euro sumei initiale.

| de | Sursa: AutoBild | BMW Blog

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?