BMW M3i Concept - atunci cand M-ul intalneste i-ul

BMW M3i Concept - atunci cand M-ul intalneste i-ul

Toti pasionatii auto cu siguranta cunosc Divizia M a germanilor de la BMW. De curand, bavarezii au introdus un sub-brand botezat i, care se ocupa de dezvoltarea viitoarelor modele electrice si hibride. Dar ce ati spune despre un model dezvoltat de sub-brandul i si preparat de divizia M.

Ei bine, designerul gerogian Alexander Imnadze si-a imaginat un astfel de concept pe care l-a botezat M3i. La nivel estetic, acesta a fost inspirat de vechea generatie a lui BMW M3, dar si de filozofia de design folosita de brand-ul i. Conform acestuia, M3i este o creatie menita sa se dueleze cu Nissan GT-R sau cu Aston Martin One-77.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Asa cum va anuntam ieri, BMW va aduce la Frankfurt viitoarea versiune de productie a coupe-ului sportiv i8. Din pacate, oficialii bavarezi nici nu se gandesc la o viitoare versiune M a acestuia, ceea ce inseamna ca M3i va ramane doar un studiu de design.

| de | Sursa: Carscoops

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?