BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe - Imagini si detalii oficiale cu conceptul nemtilor

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe - Imagini si detalii oficiale cu conceptul nemtilor

BMW a publicat astazi o galerie foto si detaliile oficiale despre Pininfarina Gran Lusso Coupe Concept.

Dupa cum ne sugereaza si numele, exercitiul de design al nemtilor a fost creat in colaborare cu studioul de design Pininfarina si reprezina o interpretare aparte a lui Seria 6 Gran Coupe.

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupe Concept va debuta oficial in cadrul Concursului de Eleganta Villa d'Este si transmite identitatea bavareza cu ajutorul elementelor de design. Aici amintim capota extinsa, linia acoperisului, ampatamentul lung si habitaclul adus catre partea posterioara.

Din toata acesta combinatie nu putea lipsi elementul definitoriu BMW si anume, grila dubla a radiatorului.

Pentru a ne trimite putin in trecut, Pininfarina a ales sa aplece catre sosea grila frontala, element ce inspira sportivitate si agresivitate. Capota a fost redesenata, iar blocurile optice cu LED-uri ne aduce aminte ca avem de-aface cu un BMW contemporan.

Sub capota generoasa, BMW a ascuns un motor V12, insa puterea sa nu a fost inca anuntata.

La interior, totul poarta un aer elegant. Scaunele sport se imbina perfect cu noua consola centrala, in timp ce lemnul Kauri scoate totul in evidenta.

NEWSLETTER Esti pasionat de tot ce misca in lumea auto? autobook.ro iti pune zilnic la dispozitie toate noutatile care conteaza. Varsta acestuia este de aproximativ 48.000 de ani, iar toate accesoriile din lemn au fost fabricate dintr-o singura bucata. O caracteristica aparte a acestui lemn ce provine din mlastinile din Noua Zeelanda consta in schimbarea culorii de la auriu, la rosu sau maro, in functie de lumina.

| de | Sursa: BMW

mai multe pe autobook.ro

Autentificare
Daca aveti deja un cont de utilizator pe autobook.ro, va rugam sa introduceti informatiile de autentificare.
email:
parola:
 
Ai uitat parola?